Snickare Örebro

Renoveringar, finsnickeri och tillbyggnad •

Om ROT-avdraget

Renovering, ombyggnad eller tillbyggnad på ägd fastighet

Som privatperson uppkommer ofta tillfällen då man är i behov av att uppdatera sitt boende. Då du som kund hos Snickare Örebro använder dig av en av våra byggare eller snickare har du möjlighet att få ROT-avdrag. Detta kan uppstiga till beloppet av 50 000 kr per privatperson och år. Alla arbeten som har för avsikt att renovera, bygga till eller bygga om på befintliga hus ger dig generellt rätt till att ansöka om avdrag. Arbeten med ett nybygge ingår däremot inte i ROT och berättigar inte till ett avdrag.

Krav för ROT-avdrag för hem och fritidshus

Det är möjligt att dra av upp till 30 % på arbetskostnaderna för till- och ombyggnation eller renovering av den fastighet som du äger. För att du som kund ska kunna ansöka om ROT-avdrag finns vissa krav. Arbeten som sker i en bostadsrätt får endast göras inuti själva bostaden. Gäller det ett hus kan arbetet ske på fasaden, taket eller inuti bostaden. Det går också att göra avdrag för arbeten på ett garage som ligger i anslutning till huvudbostaden.

Vi hjälper dig med din ansökan

Om någonting fortfarande känns oklart gällande ROT-avdraget kan du alltid ta kontakt med oss. Vi som snickare i Örebro har mångårig kunskap om vilka villkor som finns för att få ansöka om skattelättnaden och vi tar givetvis hand om ansökan till Skatteverket genom att vi drar av ROT direkt på fakturan.

OM OSS

Vi är erfarna snickare i Örebro som kan hjälpa till med snickerier och byggarbeten.

Snickareörebro.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.