Snickare Örebro

Renoveringar, finsnickeri och tillbyggnad •

Byggnation

När ni skall göra ett projekt inom byggnation är ni välkomna att vända er till oss på Snickare Örebro. Vi kan ta emot uppdrag kring allt som rör byggnadsprojekt, oberoende av hur små eller stora de är. Vi kan bland annat bistå er som skall bygga garage med tillhörande biltak, er som vill bygga friggebod eller lekstuga och er som önskar göra om en kallvind till boyta. Alla våra arbeten sker i samråd med er som har anlitat oss.

Mångsidiga snickare i Örebro län med rätt utbildning

Vårt snickeri i Örebro har flertalet anställda som har specialkompetenser, vilka kan komma till hands när ni skall göra ett stort projekt som att bygga hus. Vi erbjuder alltid en kontaktperson som finns tillgänglig under arbetets gång och som även är ansvarig för projektledning. I de fall vi inte själva har rätt behörighet för vissa delar av en byggnation, exempelvis elinstallationer och VVS, kommer vi nyttja våra samarbetspartners så att det alltid är certifierade hantverkare som utför de olika delmomenten. Vi följer alltid gällande lagstiftningar och regler i vårt arbete.

Entreprenad inom byggnation i Örebro

Vi har möjlighet att erbjuda entreprenad inom byggnation, oberoende av om ni skall bygga hus eller terrass.

  • Vi inleder med ett personligt möte tillsammans med er under vilket vi samtalar om förutsättningarna
  • När ni har godkänt vår offert inleds arbetet på överenskommen tidpunkt
  • Vi säkerställer att nödvändigt material och hantverkare finns på plats
  • Efter en färdigställd byggnation gör vi en grovstädning och forslar bort skräp

Vi är en billig byggfirma i Örebro

Att anlita en erfaren och seriös byggfirma för byggnation i Örebro är det första steget på vägen mot det önskvärda slutresultatet. Vi strävar efter att alltid hålla en tydlig kommunikation med våra kunder och därför skickar vi en kostnadsfri offert för projektet på förhand. Ni kan ta kontakt med oss för att boka in oss för ett hembesök samt för att få ett pris för snickare som är baserat på det arbete och material som behövs för er byggnation. Vi finns tillgängliga både på telefon, mejl och via de kontaktformulär som finns på sajten.

OM OSS

Vi är erfarna snickare i Örebro som kan hjälpa till med snickerier och byggarbeten.

Snickareörebro.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.