Snickare Örebro

Renoveringar, finsnickeri och tillbyggnad •

Renovering

De flesta bostadsägare kommer någon gång vara i behov av att göra en renovering, antingen av hela fastigheten eller av enstaka rum. På Snickare Örebro arbetar det kunniga hantverkare som är vana att utföra förbättringsarbeten av varierande slag. Med den kompetens vi har inom vårt företag har vi möjlighet att utföra renoveringar fackmannamässigt korrekt och enligt gällande branschregler och -standard. Vi kan antingen anlitas för delar av arbetet eller för entreprenad, vilket betyder att vi tar över projektledningen.

Snickare i Örebro för köks- och badrumsrenovering

Vår byggfirma i Örebro har flertalet samarbetspartners och det gör att vi både kan hjälpa er få tag på det material ni önskar till ett bra pris och att vi enbart låter certifierade elektriker utföra elinstallationer. Detsamma gäller naturligtvis om ni skall renovera badrum och vill installera tvättmaskin. I sådana fall är det alltid en utbildad VVS-montör som utför arbetet. Vid en badrumsrenovering utgår vi från de önskemål ni har kring klinkers och badrumsinredning och installerar tätskikt korrekt. Om ni skall renovera köket kan vi både hjälpa er byta köksluckor och ersätta hela den nuvarande köksinredningen.

Renovering i Örebro med hög standard

För oss är det viktigt att alltid leva upp till de krav och önskemål ni som kunder har, oberoende av om ni skall renovera badrum, kök eller något annat utrymme.

  • Vi kan hjälpa er förändra planlösningen i utrymmet
  • Om det föreligger behov kan vi flytta golvbrunn
  • Vi installerar eluttag på de platser ni väljer

Vi erbjuder renovering till ett bra pris

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för renovering i Örebro innan ni som kunder väljer att överlåta uppdraget till oss. Vilket pris för renovering som kommer gälla beror på flera olika faktorer, och därför kommer vi gärna hem till er för att kartlägga vilka behov som föreligger och för att få en uppfattning om vilka saker ni behöver hjälp med. Vi anlitas även flitigt för olika projekt inom byggnation och kan, om ni så önskar, utföra renovering av den befintliga bostaden i samband med att ni gör en tillbyggnad.

OM OSS

Vi är erfarna snickare i Örebro som kan hjälpa till med snickerier och byggarbeten.

Snickareörebro.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.